Кадър Нова твМазилка от фасада на кооперация на кръстовището на улиците 6

...
Кадър Нова твМазилка от фасада на кооперация на кръстовището на улиците 6
Коментари Харесай

Домоуправителят на сградата с опасна фасада в столицата: Общината трябва да вземе мерки

Кадър Нова тв

Мазилка от фасада на кооперация на кръстовището на улиците  " 6 септември " и " Граф Игнатиев " в София падна и едвам се рани минувачите през вчерашния ден. 

Да благодарим на Бог, че няма жертви. Сградата е строена през 1955 година, тя е постоянна и добре издигната. Столична община разпорежда ремонт на постройката, като по време на реномацията започнаха проблемите. Това разяснява пред камерата на Нова тв Кирил Кирилов домоуправителят на постройката. 

Според специалисти на столична община за фасадата и мазилката трабва да се грижи притежателя на постройката. Според Кирилов обаче столична община следва да откри оторизирана компания, която да обследва фасадата. " Ние сме подготвени да платим разноските, само че общината има повече благоприятни условия да избере добра компания, която да извърши тази инспекция ", настоя домоуправителят. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР